Contact

Lingestraat 50
2987 CG Ridderkerk
0180 39 72 94
info@me-salon.nl
Facebook

Bankgegevens:
IBAN: NL59INGB0003930659
BIC: INGBNL2A

Inschrijvingen:
Kamer van Koophandel Rotterdam: 24427426
btw nummer: NL001643937B50
ANBOS kernlidmaatschap: 21754
ProVoet lidmaatschap: 305419

Contactformulier

afspraak maken

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Afspraken kunnen telefonisch of per e-mail gemaakt worden. Onderaan vind je de contactgegevens. 

Telefonisch
Kies je voor de telefoon, dan is er een kans dat je het antwoordapparaat krijgt. Ik ben dan waarschijnlijk aan het behandelen en geef mijn aandacht volledig aan de klant die op dat moment in de stoel ligt. Spreek duidelijk je naam en telefoonnummer in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

E-mail
Je kunt een e-mail versturen met het verzoek tot het maken van een afspraak. Geef hierbij direct een voorkeur aan voor dag en tijd. Ik beantwoord jouw e-mail zo spoedig mogelijk. Pas als je een bevestiging hebt ontvangen staat de afspraak genoteerd in mijn agenda!

routebeschrijving

ME-Salon bevindt zich aan de Lingestraat in de wijk Bolnes nabij basisschool De Fontein. Er is ruime parkeergelegenheid. De salon bevindt zich in de achtertuin van het woonhuis. Loop buiten langs om het huis heen, dan zie je de ingang vanzelf.

ALGEMENE VOORWAARDEN

Op alle diensten en leveringen zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Graag wil ik Artikel 3 'Het boeken van een behandeling en annuleringsvoorwaarden' op deze plaats extra onder je aandacht brengen.