Lichaamsmassage

Stress of zware lichamelijke inspanningen dragen ertoe bij dat onze spieren verkrampt of verstijfd kunnen raken. Afvalstoffen hopen zich op in de spieren waardoor een onprettig gevoel van gespannenheid ontstaat. Deze spanning kan weer voor allerlei nevenklachten zorgen zoals bijvoorbeeld futloosheid of slapeloosheid.

In mijn salon geef ik een combinatie van klassieke ontspanningsmassage en sportmassage. Vooraf informeer ik altijd naar eventueel aanwezige lichamelijke klachten, op welk gedeelte van het lichaam de nadruk gelegd moet worden en eventuele andere voorkeuren. Zo heeft de een de voorkeur voor een rustige ontspannende massage terwijl de ander graag wat steviger aangepakt wil worden. Schroom dan ook niet je voorkeur vooraf aan te geven!

Voor een blijvend resultaat adviseer ik je regelmatig een massage te ondergaan. Om dit te stimuleren bied ik knipkaarten aan voor vijf of tien massage. Je ontvangt dan 10% korting op losse massages!

Hotstone massage

De Hotstone massage is in de afgelopen jaren erg populair geworden in Nederland. Dit komt door de weldadige en ontspannende werking van deze massage. De Hotstone massage die ik geef wordt uitgevoerd met essentiële oliën en warme zwarte basaltstenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen. Door de vulkanische oorsprong bevatten deze ‘hot stones’ een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze de warmte goed vast kunnen houden. De stenen werken ontgiftend, ontspannend en hebben een sterke magnetische kracht die nieuwe energie geeft aan je lichaam.

De Hotstone massage draagt bij aan een positief herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, helpt bij het ontgiften en stimuleert de organen.
Ook zorgt een Hotstone massage ervoor dat hormonen in balans raken, zenuwpijnen worden verminderd, het spijsverteringsproces verbetert en blokkades worden losgemaakt.

gun je lichaam een massage

BOEK je behandeling

afspraak maken